mobile spy free license key mobistealth softactivity keylogger full indir como espiar conversaciones whatsapp gratis como

  ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 0878 11 99 11 или чрез ИНТЕРНЕТ Денонощно!

Стани шофьор

Желаещите да започнат работа като шофьори с лични автомобили в информационната система за споделено пътуване City-Car.BG трябва да отговарят на следните условия:

 

 • Свидетелство за управление на МПС категория В, C или D.
 • Минимален стаж като шофьор 3 години.
 • Максимална възраст 70 години.
 • Да нямат актове за употреба на алкохол или тежки ПТП.
 • Да притежават технически изправно МПС.

 

Автомобилите трябва да отговарят на следните условия:

 

 • Да притежават сключена застраховка “Гражданска отговорност”.
 • Да не бъде по-старо от 20 години.
 • Да имат приличен външен и вътрешен вид

 

Желаещите да започнат работа като шофьори в City-Car.BG трябва да се запознаят с Общите условия за работа, да попълнят Апликационна форма Образец 1 и да качат снимки на своя автомобил/снимка можете да не качвате ако нямате възможност/.
CV не е нужна. Кандидатстването се приема с попълването на Aпликационна форма Образец 1 в нашия сайт.

 

Заплащането е на реално изминати километри съгласно препоръчаните тарифи от CITY CAR.За документиране на превоза шофьора предоставя билети за транспортна услуга или фактура/Билетите и фактури се осигуряват от CITY CAR.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

Кандидатстващите за партньорство със City-Car.BG ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълнят Апликационна форма Образец 1.ВНИМАНИЕ! Попълването на Формата трябва да става само с български букви. Всички полета обозначени със знак * задължително се попълват.Ако неправилно сте попълнили Формата тя няма да бъде получена.При изпращането проверете дали е изпратена!  

С попълването на Апликационната форма Образец 1 Вие удостоверявате, че желаете да започнете работа в системата за СПОДЕЛЕНО ПЪТУВАНЕ

 

Апликационна форма Образец 1

 

Качете снимки на вашия автомобил

 

След като попълните и изпратите Апликационна форма Образец 1 при одобрение ще получите обратно обаждане от диспечерския център на посочения от Вас телефон за контакт. След приемането на обаждането Вие ще имате възможност още веднъж да потвърдите желанието си за включване в City-Car.BG. Чрез Еконт Експрес Вие ще получите:

 

 • 1 бр. табела City-Car.BG която трябва да монтирате на десният автомобилен сенник
 • 1 бр. членска карта която Ви легитимира пред органите на КАТ,ДАИ и НАП че имате право да извършвате превоз на хора и товари срещу заплащане без разрешителни или лицензи и няколко рекламни материали.
 • 1 бр.възлагателно писмо с което CITY CAR ви възлага да извършвате превоз на хора и стоки от нейно име.Също така CITY CAR Ви изпраща и 25 билета за транспортна услуга с номинал 1 лев.

 

 

Условия за работа и начин на заплащане:

 

След получаванe на документите от city-car ние ще Ви предоставяме информационно обслужване, включващо съдействие за намирането на клиенти/ при наличието на такива/ чрез централен диспечерски пункт (ЦДП),реклама върху картата на нашия сайт на който ще позиционираме вашите реквизити-населеното място където се намирате, марката на колата Ви,телефонният Ви номер и името Ви.Чрез интернет може да получавате клиенти които директно се свързват с Вас. Вие решавате кога и колко да работите. City-Car.BGНЕ СЕ АНГАЖИРА С НАМИРАНЕТО НА КЛИЕНТИ! city-car ще предлага клиенти само при позвъняване от клиент на централният ни диспечерски пункт/ЦДП/.Основно Вие трябва да проявите инициатива за намирането на такива.

 

Когато в ЦДП постъпи обаждане ние позвъняваме на най-близкия активен шофьор и му предлагаме да извърши курса. Той преценява дали да приеме или откаже. Клиентите могат да поръчват кола и директно по Интернет.Благодарение на новата ни услуга “Поръчване на кола по Интернет” Вие ще се виждате денонощно със символа на вашата кола на картата която публикуваме на сайта ни.Клиента вижда най близкият до него шофьор и директно се свързва по телефона за да поръча кола.Вие взаимно решавате дали да извършите курса.Чрез маршрутизатора на картата Вие определяте разстоянието на поръчаният маршрут,приблизителното време за пътуване и цената на курса.С клиента имате право да уговорите цена различна от препоръчаните цени в сайта в раздел ЦЕНИ.
За подобряване на информацията за движение в София шофьорите могат да ползват сайта:www.tix.bg Там можете да намерите подробна информация/ в компютъра,таблета или мобилният Ви апарат /за маршрута,разстоянието,задръстванията,времето за преминаване на маршрута и много други услуги.

 

След извършен курс клиентите се разплащат директно в брой с шофьора по предложените от City-Car.BG тарифи.За документиране на превоза шофьора предоставя на клиента билети за транспортна услуга или фактура.

 

За желаещите да извършват услугата Drink & Drive трябва да бъдат осигурени на разположение двама водачи отговарящи на горепосочените критерии.

 

Контакти: GSM 0878 11 99 11,email:citycar_bg@abv.bg

 

Ако не желаете повече да работите, моля да ни уведомите на телефон 0878 11 99 11 за да ви отпишем от регистъра на СИТИ КАР и да ви премахнем от картата. От този момент съвместната ни работа се преустановява без никакви претенции един към друг.

 

ИМАМ ЛИ ПРАВО ДА ИЗВЪРШВАМ ТАКАВА ДЕЙНОСТ?

 

НАРЕДБА № 33 ОТ 3 НОЕМВРИ 1999 Г. ЗА ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ИЗДАДЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА

 

Обн. ДВ. бр.101 от 23 Ноември 1999г., изм. ДВ. бр.50 от 20 Юни 2000г., изм. ДВ. бр.95 от 21 Ноември 2000г., изм. ДВ. бр.36 от 12 Април 2001г., изм. ДВ. бр.8 от 22 Януари 2002г., изм. ДВ. бр.40 от 19 Април 2002г., изм. ДВ. бр.108 от 19 Ноември 2002г., изм. ДВ. бр.16 от 18 Февруари 2003г., изм. ДВ. бр.46 от 6 Юни 2006г.

 

Дял първи.

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Чл. 1. С тази наредба се определят условията и редът за извършване на обществен превоз на пътници и товари с автомобили с българска регистрация на територията на Република България.
Чл. 2. (1) Обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България може да се извършва от физически и юридически лица, регистрирани като търговци, които притежават лицензия и други документи, които се изискват от закона и тази наредба. (Изм. – ДВ, бр. 13 от 2011г.; изм. и доп., бр. 52 от 2012г.) Лиценз не се изисква за лицата по смисъла на чл. 2, ал. 1, които извършват обществен превоз на товари с моторни превозни средства или състав от пътни превозни средства с максимална допустима маса до 3,5 т.
(2)ЛИЦЕНЗИЯ НЕ СЕ ИЗИСКВА ЗА ЛИЦАТА ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ.2 АЛ.1 КОИТО ИЗВЪРШВАТ ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ на хора и товари с моторни превозни средства с товароносимост до 1,5 т или максимално допустима маса до 3,5 т.
Чл. 3. (1) ТАЗИ НАРЕДБА СЕ ПРИЛАГА ЗА ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ.
(2) Обществен превоз на пътници са:
1. превози по утвърдени транспортни схеми;
2. специализирани превози;
3. СЛУЧАЙНИ ПРЕВОЗИ.

 
 

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ С ПОПЪЛВАНЕТО И ИЗПРАЩАНЕТО НА АПЛИКАЦИОННА ФОРМА ОБРАЗЕЦ 1 И ПРИ ОДОБРЕНИЕ ОТ НАША СТРАНА СЛЕД ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪГЛАСУВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА С ВАС,ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ С ЕКОНТ ЕКСПРЕС ПАКЕТ С ДОКУМЕНТИ.ПРИ ОТКАЗ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИТЕ КУРИЕРСКАТА УСЛУГА!!

 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на 0878 11 99 11

телефонный справочник тюмени 2013 скачать город энгельс справочник телефонов телефонная база рязань найти номер телефона тут справочник телефонов город синельниково справочник телефонов поликлиник в москве справочник ссылка определить местонахождение по мобильному найти номер телефона симферополь телефонный справочник 2013 воронежа адреса людей по фамилии кемерово телефонная база города санкт петербурга ссылка справочник телефонов знать адрес телефонная база данный санкт-петербурга найти адрес по номеру телефона найти местоположения человека по номеру мобильного телефона курсовая база данных магазин сотовых телефонов здесь справочник домашних телефонов рыбинска справочник телефонов по калининградской база данных телефонов мурманск телефонный справочник хмельницкого 2013 найти адрес по телефону город москва пробные егэ тесты на 2013г по русскому языку фипи егэ история 2013 скачать книгу подготовиться к егэ по обществознанию здесь ответы на егэ по русскому 2013 года справочник телефонов родионово-несветайской тесты справочник домашних телефонов мытищ оценки по математике егэ 2013г адрес человека справочник адресов индекс скачать егэ 2013 математика 11 класс бесплатно критерии оценок скачать егэ 2013 год реальные варианты скачать бесплатно егэ по физики 2013 подготовка к егэ по биологии 2013 9 класс игра Вышла в свет онлайн. sitemap